inhoud laden
navigatie
Account

Geen producten in de winkelwagen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Op zoek naar je Innerlijke Godin door Wendy en Sheila

16 februari 2023 van 19:30 - 22:30

Hé Jij bent daar. Jij, vrouw die dit leest. Er leeft een priesteres in jou. Kun je dat geloven? Durf je dat te voelen? Jij. Vrouw. Hebt de sleutels in jouw DNA, in jouw bekken, in de verlangens in je hart, om deze zieke wereld te genezen. Durf je te luisteren naar jouw waarheid? Jouw behoeften? Jouw verlangens? Jouw grenzen? Jouw woede? Jouw pijn die Haar pijn is? Jouw sensualiteit? Jouw oerkracht?

Denk jij misschien nog steeds dat je niet goed genoeg bent. Nog niet genoeg geheeld. Nog niet genoeg ontwaakt. Dat je nog meer therapie moet doen en nog meer moet graven in je kindtrauma’s.

Is tijd nu tijd om te gaan staan voor wie je werkelijk bent lieve sister. Jij mag zijn wie je bent in de vrouwencirkel. Het gaat om heling van de Godin en de priesteres in jou, voor minder doen we het niet.

Dit is het. Dit is de Godin. Dit ben jij.

Zolang de Aarde in pijn is, zul jij pijn voelen liefste. Jij, vrouw, belichaming van Divine Feminine. De kunst is je steeds minder te identificeren met wat er door je heen komt en zo een kanaal te worden voor zowel Goddelijke Inspiratie, als diepe oerpijn.

Je voelt je misschien klein, nu je maskers af mogen en je in je naaktheid gezien en gehoord wordt. Maar wat ik zie is de Godin zelf die door jou heen huilt. Iedere traan van iedere vrouw is de Godin en priesteres zelf die huilt.

Godinnen zijn geen perfecte wezens die in de hemel zijn en geen pijn hebben, maar denk eens aan de oerkrachten van Moeder Aarde. De oceanen, de tsunami’s, de orkanen, de vulkanen. Transformatie gaat over bergen en door dalen. De collectieve pijn is er en wil gevoeld en geheeld en gewiegd worden, voordat we haar vrij kunnen geven.

Een priesteres is niet een vrouw in een perfecte yoga houding op een hagelwit strand. Een priesteres is niet bang om met haar handen af te dalen in de modder van de Aarde en daar te wroeten en haar liefde en aanwezigheid en licht te brengen waar het nodig is. Een priesteres reist door de onderwereld naar de bovenwereld, brengt heling waar pijn is. En is niet bang om alles te voelen wat er te voelen valt.

De Godin. Levensenergie. Kundalini Shakti. Ze dwingt ons soms op handen en knieën smekend om genade. Enkel om ons in die staat van overgave te brengen waar zij door ons heen kan gaan. En als jij open gaat mijn liefste gaat de hele ruimte open. Als jij jouw pijn voelt, geef je anderen toestemming om hun eigen pijn te voelen. Als jij heling ontvangt, ontstaat er een veld van heling voor iedereen. Dit is de rol van de priesteres en de Godin in jou. Ontspan. Adem. Beweeg. En laat de magische golven door je heen gaan.

I feel You….

You feel me…

Breath sister breath…..

Onder leiding van Wendy en Sheila wordt dit een workshop die je niet mag missen!

Tijdstip: 19.30 tot ± 22.30 uur
Kosten: € 35,00
Locatie: JoskesWinkel – Kromstraat 14 – Veldhoven

Uiteraard is deze workshop ook te volgen door mannen!

Aanmelden kan via:
e-mail info@joskes-winkel.nl
of
telefonisch 040 – 848 81 82

Gegevens

Datum:
16 februari 2023
Tijd:
19:30 - 22:30

Organisator

JoskesWinkel
Telefoon
0408488182
E-mail
info@joskes-winkel.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

JoskesWinkel
Kromstraat 14
5504 BC Veldhoven, Nederland
+ Google Maps
Terug naar boven