navigatie
Account

Geen producten in de winkelwagen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lezingavond door Keimpe Zwart – Locatie Het Tweespan – Mira 2 Veldhoven

5 november van 19:30 - 22:00

Keimpe heeft zijn geheel eigen manier van werken. Hij werkt namelijk met Droomsymboliek.
Hij is ben heldervoelend en helderziend. Tijdens een reading voelt, hoort, ruikt, ervaart (hij voelt pijn en emotie’s) en ziet hij van alles.
Hij krijgt allerlei informatie binnen wanneer hij een neergelegd voorwerp van iemand oppakt en vasthoud. Al is het een toegangsbewijs, voor hem maakt het niet uit, de informatie komt wel!
Aan het voorwerp kleeft een namelijk een stukje persoonlijke energie en daarmee verbindt hij zich met de gids van degene die het voorwerp heeft neergelegd. Hij hoeft ook niet te weten van wie het voorwerp is. Hij doet eerst zijn verhaal en kijkt naar de beelden of verhalen die hij doorkrijgt. Het kan ook zijn dat hij pijn of verdriet voelt en dat vertelt hij dan ook. Wat hij doorkrijgt kan op verschillende wijzen geprojecteerd worden. Hij ziet beelden, filmpjes, of er kan iets tegen hem gezegd worden. Ook heel belangrijk is het gevoel wat hij erbij krijgt, maar door het te vertalen middels Droomsymboliek maakt dat hij zijn eigen methode gebruikt. Hij vraagt zijn team en een gids dus om plaatjes/symbolen. Met name die men algemeen in dromen voorbij ziet komen.

Dit doe hij om verschillende redenen.

Hij heeft namelijk gemerkt dat er mensen zijn die ’s nachts dromen maar deze niet begrijpen. Door middel van beelden/plaatjes te benoemen en daarbij uitleg geven van de betekenis, kunnen mensen leren hoe ze wél naar hun dromen kunnen kijken.
Gedurende de reading werkt hij met symboliek en vertelt wat het hem zegt.  Onderzoek heeft ook uitgewezen dat plaatjes/beeldmateriaal 44 keer sneller werken (worden onthouden) dan het gesproken woord!

Een ander voordeel van het werken met symboliek is dat ook leerzaam is voor de andere mensen.
Hij moet wel vermelden dat iedereen zijn eigen symboliek heeft. Niet ieder symbool heeft dezelfde persoonlijke betekenis.
Als hij bijvoorbeeld het beeld van een glas bier ziet, dan denkt hij gelijk aan gezelligheid en een feestje,  maar een ander die een glas bier ziet, wordt herinnerd aan een stukje verleden, waarbij veel ellende was door een alcoholist in de naaste omgeving.
Jouw gids zal je iets laten zien waarvan hij weet welke betekenis jij eraan geeft.

Nog een voordeel voor het werken met Droomsymboliek is, dat hij daardoor heel veel informatie kan geven in een korte tijd.
Daarnaast is het zijn bedoeling om mensen te laten zien hoe je met symboliek kan werken, zodat je makkelijker kunt communiceren met “boven”, jouw gids dus. Het is namelijk heel moeilijk om onderscheidt te maken tussen je eigen gedachten en iets wat je doorkrijgt en met symboliek lukt dit veel beter.

Wat mag je meebrengen:
Voorwerpen: een ring, ketting, sleutelbos, een bril, een eigen gemaakte kaart. Een toegangsbewijs, het kan allemaal. Aan persoonlijke voorwerpen kleeft persoonlijke energie. Is het een meegebracht sieraad, alleen gedragen door een overleden persoon, dan maak ik daar verbinding mee.

Gegevens

Datum:
5 november
Tijd:
19:30 - 22:00

Locatie

Het Tweespan
Mira 4
5505 AT Veldhoven,
+ Google Maps
Terug naar boven